Wonten Panglipuran Enggal

free review Wonten Panglipuran Enggal for free

Lagu Rohani Kristen Jawa - PANGLIPURAN ENGGAL

Lagu Rohani Kristen Jawa - PANGLIPURAN ENGGAL

Duration: 5:00 Size: 6.87 MB

Wonten Penglipuran Endah ing Gusti Yesus

Wonten Penglipuran Endah ing Gusti Yesus

Duration: 6:33 Size: 9 MB

WONTEN PANGLIPURAN SFG

WONTEN PANGLIPURAN SFG

Duration: 3:25 Size: 4.69 MB

Lagu rohani jawa..WONTEN PANGLIPURAN

Lagu rohani jawa..WONTEN PANGLIPURAN

Duration: 5:04 Size: 6.96 MB

Sakjeke Aku Nderek Gusti , Voc : Phillip Haddy

Sakjeke Aku Nderek Gusti , Voc : Phillip Haddy

Duration: 4:16 Size: 5.86 MB

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP A2 Wonten Panglipuran

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP A2 Wonten Panglipuran

Duration: 5:09 Size: 7.07 MB

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP B2 Sabdo Tuwan Gusti

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP B2 Sabdo Tuwan Gusti

Duration: 3:27 Size: 4.74 MB

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP B3 Sabdane Gusti

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP B3 Sabdane Gusti

Duration: 4:05 Size: 5.61 MB

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP A5 Eling eling

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP A5 Eling eling

Duration: 3:19 Size: 4.55 MB

Gusti Panuntun Kula , Voc : Deasy Arisandi

Gusti Panuntun Kula , Voc : Deasy Arisandi

Duration: 4:10 Size: 5.72 MB

Urip Nang Donya Kebak Panggodha, Voc : Philip Haddy

Urip Nang Donya Kebak Panggodha, Voc : Philip Haddy

Duration: 4:23 Size: 6.02 MB

Aku Tresno Gusti Yesus , Vocal Martha S , Cipt. Petrus Subandi

Aku Tresno Gusti Yesus , Vocal Martha S , Cipt. Petrus Subandi

Duration: 5:31 Size: 7.58 MB

Wonten Panglipuran- by: Sumartedi Rifai @t GKII SP 7 Sepan Lebang

Wonten Panglipuran- by: Sumartedi Rifai @t GKII SP 7 Sepan Lebang

Duration: 5:11 Size: 7.12 MB

Ayem Wonten Ing Gusti

Ayem Wonten Ing Gusti

Duration: 4:46 Size: 6.55 MB

01-Philiph Haddy-Sakjege Aku Nderek Gusti.wmv

01-Philiph Haddy-Sakjege Aku Nderek Gusti.wmv

Duration: 5:45 Size: 7.9 MB

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP A4 Dhek Biyen

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP A4 Dhek Biyen

Duration: 3:37 Size: 4.97 MB