Sule Kuring Leungiteun

free review Sule Kuring Leungiteun for free

SULE - KURING LEUNGITEUN ( AKU KEHILANGAN )

SULE - KURING LEUNGITEUN ( AKU KEHILANGAN )

Duration: 9:37 Size: 13.21 MB

Merdu Sule Nyanyi Lagu Sunda Kuring Leungiteun

Merdu Sule Nyanyi Lagu Sunda Kuring Leungiteun

Duration: 3:06 Size: 4.26 MB

Kuring Leungiteun | Cover By Sule

Kuring Leungiteun | Cover By Sule

Duration: 3:05 Size: 4.23 MB

Kuring Leungiteun

Kuring Leungiteun

Duration: 6:47 Size: 9.32 MB

Kuring Leungiteun

Kuring Leungiteun

Duration: 8:05 Size: 11.1 MB

Kuring Leungiteun - Suanten Urang Sunda Nu Mantak Le Leunyapan

Kuring Leungiteun - Suanten Urang Sunda Nu Mantak Le Leunyapan

Duration: 6:15 Size: 8.58 MB

Kuring leungiteun wanoja smp

Kuring leungiteun wanoja smp

Duration: 5:59 Size: 8.22 MB

KURING LEUNGITEUN (KAWIH SUNDA)

KURING LEUNGITEUN (KAWIH SUNDA)

Duration: 5:55 Size: 8.13 MB

Kuring Leungiteun

Kuring Leungiteun

Duration: 8:57 Size: 12.29 MB

Kuring Leungiteun medley versi Duet Yayanjatnika & Abiel Jatnika

Kuring Leungiteun medley versi Duet Yayanjatnika & Abiel Jatnika

Duration: 5:56 Size: 8.15 MB

LIVE SHOW YAYAN JATNIKA CALUNG GROUP - KANTOS TEPANG KURING LEUNGITEUN

LIVE SHOW YAYAN JATNIKA CALUNG GROUP - KANTOS TEPANG KURING LEUNGITEUN

Duration: 3:13 Size: 4.42 MB

Kuring Leungiteun

Kuring Leungiteun

Duration: 3:00 Size: 4.12 MB

Kuring leungiteun oleh Rosyanti

Kuring leungiteun oleh Rosyanti

Duration: 6:09 Size: 8.45 MB

Kuring Leungiteun  Neneng Dinar

Kuring Leungiteun Neneng Dinar

Duration: 5:15 Size: 7.21 MB

Kuring Leungiteun (setia praja)

Kuring Leungiteun (setia praja)

Duration: 6:15 Size: 8.58 MB

Kuring Leungiteun Karya Yus Wiradiredja (Putra Entertaint)

Kuring Leungiteun Karya Yus Wiradiredja (Putra Entertaint)

Duration: 6:40 Size: 9.16 MB

Duet bareng Teh Lina Sule: KURING LEUNGITEUNG [Cover by: YOOZ feat LINA SULE]

Duet bareng Teh Lina Sule: KURING LEUNGITEUNG [Cover by: YOOZ feat LINA SULE]

Duration: 6:15 Size: 8.58 MB

KANTOS TEPANG -Kuring Leungiteun - YAYAN JATNIKA

KANTOS TEPANG -Kuring Leungiteun - YAYAN JATNIKA

Duration: 4:55 Size: 6.75 MB

KURING LEUNGITEUN : WENGI SPESIAL 5RB SUBSCRIBER

KURING LEUNGITEUN : WENGI SPESIAL 5RB SUBSCRIBER

Duration: 6:13 Size: 8.54 MB

Purna - Kuring Leungiteun (Solo)

Purna - Kuring Leungiteun (Solo)

Duration: 03:05 Size: 2.82 MB

Purna - Kusnadi | Kuring Leungiteun

Purna - Kusnadi | Kuring Leungiteun

Duration: 06:21 Size: 5.82 MB

Kuring Leungiteun

Kuring Leungiteun

Duration: 03:26 Size: 3.15 MB