Jaipongan Campaka Gondok Cicih Cangkurileung

free review Jaipongan Campaka Gondok Cicih Cangkurileung for free

Campaka Gondok (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Campaka Gondok (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Duration: 7:22 Size: 10.12 MB

CICIH CANGKURILEUNG - CAMPAKA GONDOK (erwin edwar)

CICIH CANGKURILEUNG - CAMPAKA GONDOK (erwin edwar)

Duration: 7:22 Size: 10.12 MB

Ranjang Penganten (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Ranjang Penganten (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Duration: 7:18 Size: 10.03 MB

Bayu-bayu Panggeuing Batin (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Bayu-bayu Panggeuing Batin (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Duration: 9:34 Size: 13.14 MB

MIDUA HATE, jaipong CICIH MUDA.  CITOREK CIPARAY

MIDUA HATE, jaipong CICIH MUDA. CITOREK CIPARAY

Duration: 6:37 Size: 9.09 MB

Neundeun Harepan (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Neundeun Harepan (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Duration: 6:03 Size: 8.31 MB

Mipit Kembang (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Mipit Kembang (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Duration: 6:26 Size: 8.83 MB

Emut Ka Saha (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Emut Ka Saha (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Duration: 7:04 Size: 9.7 MB

Remis Janari (Jaipongan); Cicih Cangkurileung

Remis Janari (Jaipongan); Cicih Cangkurileung

Duration: 10:12 Size: 14.01 MB

"Nikmat Duriat" (Sunda Klasik) Full Album; Cicih Cangkurileung & Gamelan Munggul Pawenang

Duration: 51:56 Size: 71.32 MB

"Gadis Subang (Koleksi Top Jaipongan Cicih Cangkurileung)" Full Album

Duration: 58:07 Size: 79.81 MB

Kembang Campaka (Jaipongan); Dedeh Winingsih & Suwanda Group

Kembang Campaka (Jaipongan); Dedeh Winingsih & Suwanda Group

Duration: 7:08 Size: 9.8 MB

Ngumbar Lamunan - Cicih Cangkurileung (Jaipongan)

Ngumbar Lamunan - Cicih Cangkurileung (Jaipongan)

Duration: 5:37 Size: 7.71 MB

Bayu Bayu (Kliningan); Cicih Cangkurileung

Bayu Bayu (Kliningan); Cicih Cangkurileung

Duration: 6:13 Size: 8.54 MB

Daun Hiris - Cicih Cangkurileung (Jaipongan)

Daun Hiris - Cicih Cangkurileung (Jaipongan)

Duration: 5:23 Size: 7.39 MB

Ci Ibun Na Daun Awi (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Ci Ibun Na Daun Awi (Jaipongan); Cicih Cangkurileung & Karawang Group

Duration: 7:39 Size: 10.51 MB

Istri Raspati (Jaipongan); Cicih Cangkurileung

Istri Raspati (Jaipongan); Cicih Cangkurileung

Duration: 8:28 Size: 11.63 MB